Kültür

Disney’in Sneaker Temalı Yeni Filmi

Disney Plus’in Türkiye Pazar’ına girmesiyle Disney içeriklerini de izleme fırsatı buluyoruz. 

Disney’in eğlenceli filmlerinden birisi olan ‘Sneakerella’ ise hepimizin bildiği Sindirella (Kül Kedisi) masalının farklı bir bakış açısıyla ele alınmış hali.

Filmde annesini küçük yaşta kaybetmiş bir gencin ayakkabı tasarımcısı olma hayaliyle yaptığı işleri büyük bir markanın beğenisine sunma serüvenini izliyoruz. Fantastik olayların bir hayli çok olduğu filmde ayakkabıların insanların ruhlarına dokunduğu anları görmek mümkün. Ana karakterimiz spor ayakkabılarına o kadar bağlı ki sadece insanların ayakkabılarına bakarak karakter analizi yapabiliyor. Filmdeki müzikal esintiler ve danslar filmi çok eğlenceli kılıyor.

 Ana karakterimiz zor durumlara düştüğünde bile mahallesinde onu seven insanların yardımıyla yılmadan yoluna devam ediyor.

  Filmde, ‘’Sindirella’’ masalına yapılan göndermeler ise harika. Karakterimiz tıpkı Sindirella masalında olduğu gibi üvey kardeşleri tarafından sevilmez ve kıskanılır ayrıca gittiği        balodan gece yarısı olmadan dönmesi gereklidir.

   Keyifli vakit geçirmek için ailece izlenebilecek bir film olmasının yanında sneaker severlerin de beğeneceği bir film. Sneaker temalı filmlerin artması dileğiyle…   

   Şimdi SNEAKERSTR50 koduyla ayakkabılarda geçerli 50 tl indirimi kaçırma.  

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu